Beställning av hel bloggdesign

Hej, nu tänkte jag att jag lika gärna kan varna alla för sandera.blogg.se, hon köpte för längesedan en design av mig men kunde inte betala just då. Hon hade tidigare beställt en design av mig så jag litade på henne och gjorde en design åt henne. Hon var jäkligt velig och skulle ändra massvis, jobbig med andra ord men det är ju självklart att kunderna ska vara nöjda tycker jag.  Designen fick hon fort, tiden gick och jag fick aldrig mina pengar. Jag har mailat henne och skrivit i hennes blogg om att hon aldrig betalat för designen. Hon har bara raderat kommentaren och inte svarat.

Hon har nu en ny design så hon verkar inte ha någon avsikt att betala för den hon "köpte" av mig.
Här är designen hon hade tidigare som hon fick av mig, ni kan se att det är en del jobb på den då jag gjort all grafik själv.

http://www.imagehost.se/images/c7sefyw4.png

1 kommentarer

2010-03-16 @ 02:12:53
Oseriösa köpare


Kommentarer
Postat av: Natascha ♥

Vilken idiot!

Usch, jag har gjort en design till en som heter heve doski, tyyp`? jag satt och fixade den skit länge och hon verkade jätte trevlig och tyckte att jag var snäll. Det tog verkligen SKIIIIIIIIIIIIIIT låång tid, jag borde tagit betalt men efter en vecka så hade hon bytt design helt. Det störde mig. Visst är det hennes blogg och hon får göra som hon vill. Jag gjorde det ju gratis och för att jag tyckte att det var roligt, men med tanke på all tid jag la ner på den så blev jag ganska ledsen när jag såg att hon några dagar efter bytt.innan hon bytt igen bad hon mig hjälpa en vän till henne. Jag sa ja och det ända jag krävde var att hon skulle be honom att länka till min blogg. Hon svor på att hon skulle göra det men han gjorde det aldrig och inte han heller för den delen trots att jag skickade kommentarer till honom om det också. http://farmansediq.blogg.se/ den killen hjälpte jag, men jag ser även nu att han också har bytt till en standard mall. Jag la ner mycket tid på även hans blogg. Det är ju trots allt en hel del pillipill på dem! SURT!tummar UPP till eran blogg. Den är suverän. Kommer fortsätta läsa! =)

2010-08-19 @ 01:25:55
URL: http://bubbleandtrouble.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (bara för designscam)


URL:


Kommentar: