Beställning av hel bloggdesign

jag gör grattis blogg design, http://emiiiiiiily.blogg.se beställde en design av mej för 1-2 veckor sen. har gjort den och hon gillade den.

hon vill ha design väldigt snabbt. hon frågade om jag kunde göra klart den samma kväll. Jag sa nej och hon fortsatt varje dag med samma fråga.

Som ni ser på inlägget så var hennes design klar innan 25 oktober och nu 4 dagar senare har hon redan byt den. Det var efter 2-3 timmars jobb och fick göra om den flera gånger.

Inlägg: http://minbloggdesign.blogg.se/2009/october/emiiiiilys-blogg-design-video.htmlUpdate: 23.48


Jag gjorde också en design till henne, dock skulle hon betala 20:-
Nu efter 3 veckor har jag fått betalt, hon har hunnit byta design ungefär 74304 gånger.
Det där är en oseriös person!
Och nu har hon sagt att hon ska designa själv.
Men varna era läsare att dom inte ska ta design av henne.

6 kommentarer

2009-10-29 @ 16:58:53
Oseriösa köpare


Gratisdesigner..

Fått endel förfrågningar om vi gör gratisdesigner?? Ni måste helt ha missuppfattat den här bloggen. Den här bloggen handlar inte om att vi gör designer och att ni kan beställa.
Här varnar vi andra designers OCH köpare om lurendrejare inom bloggvärlden som lurar folk på pengar och jobb, ingenting annat.
Vill ni ha designer får ni vända er någon annanstans och vill ni ha tips av oss om bra designers så är det bara ni frågar. Dock tar de flesta betalt numer.

MVH Designscam team

6 kommentarer

2009-10-27 @ 23:00:04
Skaparna


Beställning av hel bloggdesign

http://lifeupsidedown.blogg.se

Jag har gjort design som tog flera dagar (hon är kräsen och krävande) till Emma bara för att hon ska byta ut den en månad senare.

Dessutom fick jag aldrig betalt. Hon tjatatde till sig att jag skulle få pengar när hennes lön kom så jag gick med på det. litade på henne. Några pengar kom aldrig. GRRRRR

Edit: Vi har skrivit om Emma förut, här.

1 kommentarer

2009-10-27 @ 17:35:39
Oseriösa köpare


Beställning av hel design

Det har hänt mig flera gånger att jag lagt ner flera timmars arbete på en design som kunden är nöjd med, men sedan slutar de höra av sig.

Jag har gått med på lägre priser någon gång ibland, men eftersom dom sedan ignorerar mig har jag tappat lusten. Man kan inte köpa en kaka, ta en tugga och lämna tillbaka och förvänta sig att man ska få pengarna tillbaka - det funkar inte så!

Den här tjejen (http://lifeupsidedown.blogg.se) beställde en design av mig, men då hade hon en annan adress. När designen var klar kontaktade hon mig inte längre via msn, jag fick inte tag på henne. Sedan tog hon bort sin blogg, och jag hittade henne för några månader sedan.

Man blir så jäkla arg när man lägger ner en massa tid på en design som man inte får nåt för. Gillar man inte designen är det väl bara att säga det!Även jag själv, en av de som startat denna bloggen, har haft kontakt med Emma som ovan nämner, dock gjorde jag aldrig en design till henne eftersom hon tyckte det var för dyrt och antagligen inte ville betala halva summan innan!

2 kommentarer

2009-10-24 @ 22:52:47
Oseriösa köpare


Beställning av hel bloggdesign

Jag gjorde en design till http://karismaaaa.blogg.se/.
Hon var nöjd å så.

Senare gjorde jag en design till http://c0nfused.blogg.se/.
Hon skulle ge mig betalt "när hon fick lön" den 25e.
Den 28e hade jag fortfarande inte fått pengar, frågade henne - utan svar.
Gick in på hennes blogg & ser att hon bytt design.

Inte vilken design som helst utan http://karismaaaa.blogg.se/ hade kopierat stil & kodmall & klistat in den på hennes blogg!
Hon hade bara ändrat färgerna.
Och skrivit sitt namn & bloggadress där copyrighten & mitt namn & bloggadress stog.
Kikar vidare & ser jag att http://karismaaaa.blogg.se/ har gjort exakt samma sak till http://josefineemmasalljonsson.blogg.se/.

10 kommentarer

2009-10-20 @ 20:42:18
Oseriösa köpare


Beställning av hel bloggdesign

http://annielindblad.blogg.se

Vill tipsa om http://annielindblad.blogg.se/ hon bad mig att hjälpa henne med en bloggdesign för ett tag sen (jag gör designer gratis) visst sa jag och satt från kl 17-22 ungefär och fixade en jätte snygg och avancerad design till henne. när skriver till henne att den är klar svarar hon inte. jag går in på hennes blogg för att skriva där och då ser jag att hon bett en annan tjej om hjälp och fått en annan design :O

där var 5 timmar helt åt helvete. hon svarade aldrig när jag skrev till henne och frågade om hon inte skulle ha designen osv...

3 kommentarer

2009-10-20 @ 18:16:14
Oseriösa köpare


Beställning av hel bloggdesign

Precis som många andra är detta tyvärr något även jag råkat ut för.
Nu senast för ungefär två veckor sedan.

En kille, Joakim, mailade och berättade att han skulle till thailand som reseledare och därför ville ha en bloggdesign.
Han skickade bilder på bloggar så att jag skulle få lite inspiration. Jag gjorde en mycket avancerad design och jag satt säkert i en vecka och pysslade med den. Under tiden mailar jag honom lite då och då så att han ändå har lite koll på hur det går och hur den utformades. Han gillade den.

Jag gjorde klart det sista och mailade honom och berättade att jag var klar. Och fick inget svar.
Jag mailade flera gånger, men fick ändå inget svar. Till slut togs bloggen han tänkt använda sig utav bort.

Det som gör mig mest ledsen är all den tid jag lagt ner som jag kunde lägga på någon annan. Folk förstår inte hur mycket jobb som ligger bakom en design, och det är verkligen något som irriterar mig..Update 2009-10-22

Fy fan för Joakim på såkallade http://jarolma.blogg.se för han gjorde samma sak mot mig....jag satt och gjorde en hel design åt honom för sin reseledare blogg också gratis.
Han och jag hade också jätte mycket mail kontakt och han klöddade hela tiden med nya saker han ville ha in i designen.
För några veckor sedan skulle jag gå in och titta på hans blogg eftersom jag visste att den skulle vara igång då......och vad hade han gjort....jo tagit bort bloggen!!!!!!
Jag blev så förbannad.....han gör visst detta mot många.
Skulle inte förvåna mig om han säljer designerna hemligt någon stanns :(

Tycker verkligen det ska varnas för honom!!!

0 kommentarer

2009-10-20 @ 18:12:49
Oseriösa köpare


Beställning av hel bloggdesign

jag vill nog i så fall vana för en tjej som inte har kvar den bloggen hon hade när detta hände. Men Catlin heter tjejen och hennes mejl är: boden_bruden5@hotmail.com

Hon och jag kom överrens om att hon för 200kr kulle köpa en design av mig. Hon sa hur hon ville ha de, jag gjorde som hon sa på en testblogg, visade henne den och hon ville jag skulle ändra en sak. Jag gjorde de, visade den och åter igen ville hon jag skulle ändra, men denna gång en tjorvig grej som orakade att jag fick göra om hela headern. Jag gjorde de och hon tog mitt kontonummer och skulle sätta in pengar. Sa att hon hade fört över pengar och gav sin inloggning. Jag sa att hon får in designen på bloggen när jag ser att jag fått pengarna (vilket redan var överrenskomelsen innan) jag sa att de kan ta två arbetsdagar innan pengarna syntes. Men då fick jag veta att vi hade samma bank och då ska de synas direktö. Inge pengar kom in och sen helt plötsligt sa hon "oj, jag råkade nog föra över till fel person, men jag vill ju inte betala en design två gånger å eftersom de blev fel kan jagväl få designen ändå" jag sa nej, jag skulle ha mina pengar. "okej, då för jag över nu" sa hon, inga pengar kom och hon hörde aldrig mer av sig. Sen skrev hon ett inlägg på sin blogg om att jag hade lurat henne! :S att hon betalade en design till mig två gånger utan att få designen. vilket inte var sanningen. Jag skrev till mina bloggläsare vad hon hade gjort. då tog hon bort den bloggen och hennes nya bloggadress kan jag inte.

ursäkta långt meddelande.
bra blogg ni har.

IdaTalheds begäran har vi publicerat hennes kommentar med hennes namn.

Update:
Vi har fått in ytterligare uppgifter att " Catlin " lurat andra designers.

11 kommentarer

2009-10-20 @ 00:33:13
Oseriösa köpare


Beställning av hel bloggdesign

http://veroniiiica.blogg.se

För drygt ett halvår sedan kontaktade Veronica Fjordstrand mig och bad mig göra en design åt henne. Vi kom överrens om ett pris som båda tyckte var ok, jag designade utefter hennes önskemål och kort därpå var första utkastet klart. Veronica tyckte den var jättefin men ville ha en liten ändring, jag gjorde den
ändringen och skickade sedan ett nytt utkast. Efter det hörde jag aldrig av henne mer trots att jag försökt kontakta henne på både mail och blogg. Mina kommentarer som jag raderade hon från sin blogg.

Mycket dålig stil må jag säga.

9 kommentarer

2009-10-19 @ 14:22:55
Oseriösa köpare


Hej

Det verkar finnas ett stort intresse för en sån här blogg som vi precis har skapat. Och de är kanske inte så konstigt med tanke på att många har blivit lurade att sitta i flera timmar med designer för att sedan få höra att personen ifråga inte ska ha den.
Att göra en design är som vilket jobb som helst, anser vi, du går definitivt inte till jobbet och jobbar i 8-9 timmar för att sedan inte få betalt, det är helt befängt.
Eller som en ny läsare skrev: Det är ungefär som att beställa en skräddarsydd klänning och sedan aldrig komma och hämta den. Så då står den där utan köpare och med hennes mått och standard. Man lägger ner timmar och timmar på just att den skall passa beställarens önskemål med aldrig kommer kunden tillbaka igen.

Men vi ska inte glömma att de finns många s k designers därute som lurar köpare på pengar och de tycker vi också ska lyftas fram och uppmärksammas och är det riktigt allvarligt bör man fundera på att polisanmäla!

Har man gjort något sådant här som beskrivs ovan så tycker jag att man ska varna andra designers så de slipper kasta timmar på någon som egentligen inte vill ha din hjälp alls. Och tycker man det är fel? Då behöver man inte läsa, fritt val. Krysset finns uppe i högra hörnet.

Mvh Designscams

6 kommentarer

2009-10-19 @ 07:16:47
Skaparna


Beställning av hel bloggdesign

Linn Svensson. Blond, runt 15-17 år.

Hon ville alltså ha en hel bloggdesign. Jag la upp den på min testblogg och vi kom överens om ett pris, men sedan fick jag inte längre tag på henne.

Hon svarade inte på mina mail trots att jag skickade 2 eller 3 påminnelser. Det enda jag vet om henne är att hon heter Linn Svensson. Blond, runt 15-17 år.

Jag har försökt att leta reda på hennes blogg men inte hittat den då hon inte skrev adressen till mig någon gång. Har endast hennes mailadress.

Detta är ju ett tag sedan (typ 9-10 månader sedan). Men jag blev väldigt arg när jag inte fick något svar tillbaka när jag hade jobbat på designen i flera timmar.

7 kommentarer

2009-10-18 @ 20:42:15
Oseriösa köpare


Beställning av hel design

http://sandraifyouwant.blogg.se/

Sandra tog kontakt med en designer och ville ha en hel design. Designer tog naturligtvis tag i detta och gjorde klar designen efter bara någon dag. Sedan när betalningen skulle utföras började krånglet.
Sandra meddelade att betalning skulle ske dagen efter. Designern väntade 3-4 dagar, tog kontakt och fick då hör att Sandra fått sitt bankkort stulet och att det skulle vara fixat dagen efter. Designern väntade ännu några dagar, tar kontakt och då slutar Sandra att svara på mail och msn.
En dags jobb helt åt fanders och andra stod på kö! Enormt dåligt gjort.

6 kommentarer

2009-10-18 @ 19:40:12
Oseriösa köpare


Header beställning

beatricevonhedvind.blogg.se 

Beatrice beställde en header, bloggskaparen satte igång och fixa en direkt och hade den klar inom 30 minuter. Beatrice skulle betala, ingen betalning kom och bloggskaparen sa till. Då svarar Beatrice att hon fått en gratis av en kompis istället, men hon ville ha hjälp av bloggskaparen att lägga upp sin 'gratis header'. Sniket!

2 kommentarer

2009-10-18 @ 19:25:55
Oseriösa köpare