Oseriös designer

Originalblogg
http://jennysmodemix.se


Designblogg
http://jennysbloggdesign.blogg.se


Hon har varit i farten många gånger och nu snott min ( DESIGN BY SHORTY ) senaste design jag hade fått in som en beställning, den har hon nu på sin egen blogg.

Hon är "känd" för att sno designer av till och med större designerskor. Hon har snott bland annat från tantkim.blogg.se, http://malinsofiacalmebring.blogg.se/, http://candis.se och mig nudå. Dessa är de jag VET OM, sen är det säkert mindre designer som mig och andra som hon snor av hela tiden. Hon kallar sig även för en bloggdesigner, visserligen en ny, men tycker inte det är okej att hon håller på så här.

Många fler än jag är trötta på henne, jag tycker att alla ska få reda på vad hon gör så vi kan akta oss och hålla koll på henne, eftersom hon antagligen inte tänker sluta. Skulle vara superjävlatacksam om ni kunde uppmärksamma henne på er blogg.

Här har ni hennes bilder
hennes kommentarsida   - http://i48.tinypic.com/mh7zip.jpg

hennes meny - http://i50.tinypic.com/314cqhd.jpg

hela layouten - http://i45.tinypic.com/ay58uo.jpg

och här har ni mina:
hela designen - http://i47.tinypic.com/68u7m9.jpg

min kommentarssida - http://i50.tinypic.com/25aq7n9.jpg

3 kommentarer

2010-02-18 @ 19:08:02
Oseriösa designers


Kommentarer
Postat av: Sara ~ Candis

ALLA som råkar ut för henne borde anmäla till blogg.se!! Jag har mailat, Tsukii har mailat men det behövs fler för att dom ska fatta. Så tar hon nåt, ta skärmdump och maila till blogg.se!!!

2010-02-18 @ 20:45:36
URL: http://candis.se
Postat av: DESIGN BY SHORTY

Tack för att ni skrev om detta =) vore kul om ni villle skriva att jag skrivit det där :p?Folk som henne borde inte gå "fri"....ush2010-02-18 @ 22:45:36
URL: http://designbyshorty.blogg.se/
Postat av: Elin - Design&Makeup

Alltså hon har varit på många, hon har även snott text av mig. Inte nå speciellt mer än en förklaring till hur man får använda hennes gratisdesigner (alltså hon kopierade mina villkor och lade dem på sin blogg). Jag visste ju att hon håller på och stjäl designer och bilder av andra så det fick mig förbannad att hon även stjäl text, även fast texten inte är någon big deal utan bara själva grejen att hon gör det.

2010-02-19 @ 21:42:46
URL: http://designandmakeup.se

Namn:


E-postadress: (bara för designscam)


URL:


Kommentar: