Beställning av hel design

Det har hänt mig flera gånger att jag lagt ner flera timmars arbete på en design som kunden är nöjd med, men sedan slutar de höra av sig.

Jag har gått med på lägre priser någon gång ibland, men eftersom dom sedan ignorerar mig har jag tappat lusten. Man kan inte köpa en kaka, ta en tugga och lämna tillbaka och förvänta sig att man ska få pengarna tillbaka - det funkar inte så!

Den här tjejen (http://lifeupsidedown.blogg.se) beställde en design av mig, men då hade hon en annan adress. När designen var klar kontaktade hon mig inte längre via msn, jag fick inte tag på henne. Sedan tog hon bort sin blogg, och jag hittade henne för några månader sedan.

Man blir så jäkla arg när man lägger ner en massa tid på en design som man inte får nåt för. Gillar man inte designen är det väl bara att säga det!Även jag själv, en av de som startat denna bloggen, har haft kontakt med Emma som ovan nämner, dock gjorde jag aldrig en design till henne eftersom hon tyckte det var för dyrt och antagligen inte ville betala halva summan innan!

2 kommentarer

2009-10-24 @ 22:52:47
Oseriösa köpare


Kommentarer
Postat av: Ina

2009-10-25 @ 18:50:57
URL: http://www.schackrutig.se
Postat av: Ina

(Svar)

Hej! Vilken grym idé eran blogg bygger på, verkligen :)

Riktigt smart och jag tror att en sådan här blogg behövts länge.

Keep up your good work! :)

2009-10-25 @ 18:52:24
URL: http://www.schackrutig.se

Namn:


E-postadress: (bara för designscam)


URL:


Kommentar: